Barça

El Barça sua sang per guanyar en la visita a Dinamarca (0-2)

UEFA Women’s Champions League. Un gol de Rolfö en el minut 62 acaba amb la resistència del Koge i Jenni Hermoso liquida el partit en el temps afegit des del punt de penal

Victòria molt soferta del Barça en la seva visita a Dinamarca en aquesta segona jornada de la UEFA Women’s Champions League. L’equip de Jonatan Giráldez, que venia de golejar l’Atlético de Madrid, ha tingut molts problemes per superar el Koge i sort n’ha tingut del gol de la sueca Rolfö en el minut 62, que ha servit per desencallar el partit i acabar amb la resistència danesa.

L’empat sense gols de la primera meitat ha obligat a Jonatan Giráldez a moure fitxa després del descans i el tècnic ha fet tres canvis només començar el segon temps. L’entrada de Patri, Aitana i Mapi León per Jana, Engen i Bruna han canviat la cara d’un Barça que en la segona meitat ha millorat substancialment. En la primera part el Barça ha notat en excés les moltes rotacions fetes per Giráldez en l’onze inicial i la gespa artificial tampoc ha ajudat a veure un bon Barça. De fet, el Koge hauria pogut marxar amb avantatge en el marcador perquè ha gaudit de fins a cinc oportunitats de gol però li ha faltat punteria.

Punteria és el que ha tingut Rolfö. Seu ha estat el 0-1: gran recuperació d’Aitana, conducció de la de Sant Pere de Ribes, pilota a la banda per Martens i la centrada de la neerlandesa l’ha rematat al segon pal Rolfö lliure de marca. Ja en el temps afegit Jenni Hermoso ha marcat el segon gol del Barça des del punt de penal (95’).

Amb aquest triomf les blaugrana sumen 6 punts en dues jornades a Europa. Pròxima cita, el Hoffenheim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)