Barça

Pedri: “La meva il·lusió és estar aquí molts anys”

Acte de renovació. El canari diu que el club passa per moments difícils però que s’aixecarà, i ell vol estar aquí moltes temporades més

Pedri ha segellat avui la seva renovació amb el Barça fins al 2026, en un acte privat al despatx presidencial amb el president Joan Laporta. Posteriorment el jugador ha comparegut a l’Auditori 1899, acompanyat de Laporta, Rafa Yuste i Mateu Alemany per valorar aquesta ampliació de contracte. Aquestes han estat algunes de les seves frases més destacades:

“Avui és un dia molt feliç per mi. Abans de res volia transmetre un missatge de força als meus amics de La Palma, que estan passant uns dies molt difícils”.

“Figurar en la llista del Golden Boy és un premi que et reconeix el treball de tota una temporada. El fet que estigui també Gavi és un orgull per a tots dos”.

“La meva il·lusió és estar aquí molts anys. Per a mi és un somni. Ara estem passant moments difícils com a club però ens aixecarem i tindrem molts èxits”

“Tot ha passat molt ràpid. Però el meu pare, la meva mare i el meu germà m’ajuden a tenir els peus al terra. Si no fos per ells, no estaria aquí assegut en aquests moments.”

“La lesió? No té res a veure amb el desgast de la temporada passada. Les lesions arriben quan menys t’ho esperes. Ara el meu objectiu és recuperar-me i poder tornar a ajudar a l’equip.”

“Jo la Pilota d’Or li donaria a en Leo perquè és el millor del món. I per tot el que em va ajudar la temporada passada en el meu primer any al club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)