Barça

‘Maneta’ de gols del Barça a Huelva (0-5)

Primera Iberdrola. Les blaugrana han golejat l’Sporting, amb gols d’Alexia, Irene Paredes, dos d’Aitana Bonmatí i un altre en pròpia porta

Enèsima golejada del Barça de Jonatan Giráldez en la lliga. Un dia més a l’oficina. Després de guanyar a Dinamarca, en la visita al camp del Koge, les blaugrana s’han tornat a posar en mode lliga i avui han golejat amb facilitat en la seva visita a La Orden contra un Sporting de Huelva que s’ha mantingut viu en el partit durant els primers quaranta-cinc minuts, però que en la segona part ha estat atropellat pel líder.

El primer gol del Barça ha estat en pròpia porta, obra de Mayra, després d’un córner executat per Mapi León i una jugada embolicada dins l’àrea petita (28’).

En la segona part han arribat els altres gols. Alexia, que tornava a l’onze després de perdre’s l’últim partit de Champions per unes petites molèsties, ha marcat el segon gol del matí amb un bon xut des de dins l’àrea gran (55’). I del minut 63 al 76, tres gols més. Diana d’Irene Paredes i doblet d’Aitana Bonmatí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)