‘Maneta’ a Huelva

Barça. Setena victòria en la lliga de les blaugrana, que consoliden el primer lloc abans de la visita de la Real al Johan

Sporting Huelva 0 Barça 5

SPORTING DE HUELVA:Chelsea, Fisher, Blanco, Cinta, Patri Ojeda, Castelló (Abilda, 68’), Santana, Mayra (Anita Marcos, 79’), Paula Romero (Paula García, 78’), Kanteh (Keane, 68’), Judith (Cristina Gey, 64’).BARÇA:Paños, Torrejón (Crnogorcevic, 67’), Paredes, Mapi León, Leila (Melanie, 73’), Aitana, Patri, Alexia (Jenni Hermoso, 59’), Graham Hansen (Rolfö, 72’), Mariona, Oshoala (Martens, 59’).GOLS:0-1 (28’) Blanco, en pròpia porta. 0-2 (55’) Alexia. 0-3 (63’) Aitana. 0-4 (64’) Irene Paredes. 0-5 (76’) Aitana.ÀRBITRE:Frías Acedo. T.G.: cap.

El Barça continua caminant amb pas ferm. Després de la victòria a Dinamarca, les blaugrana van posar-se de nou en mode lliga i van golejar amb facilitat en la seva visita a La Orden contra un Sporting de Huelva que es va mantenir viu els primers 45 minuts, però que en la segona part va ser atropellat pel líder.

L’equip de Jonatan Giráldez va tenir fortuna en l’acció del 0-1: Mapi va servir un córner, l’Sporting de Huelva no va encertar a rebutjar amb contundència i després d’una jugada embolicada dins l’àrea petita, Blanco acabaria marcant-se gol en pròpia porta (28’). Els altres quatre gols arribarien en la segona meitat. Alexia, que tornava a l’onze inicial després de perdre’s l’últim partit de Champions per unes petites molèsties, va marcar el segon gol del matí amb un bon xut des de dins l’àrea gran, després d’una bona jugada col·lectiva (55’). En només tretze minuts, entre el 63’ i el 76’, van arribar els altres tres gols, dos gairebé seguits. Aitana va fer el 0-3 després d’una bona acció de Torrejón i un minut després Irene Paredes va marcar el quart. El cinquè va tornar a portar el segell d’Aitana. Set partits, set victòries. La pròxima cita serà contra la Real Sociedad, que ahir va cedir els primers punts del curs.