Barça

Koeman: “Ansu és un jugador diferent i és important tenir-lo”

El Barça ha agafat tranquil·litat amb la victòria contra el València (3-1), tot i que ha hagut de patir en la segona meitat. Ronald Koeman ha valorat el partit.

Més content i tranquil?

“Tinc dos dies de tranquil·litat i ho aprofitaré. Hi ha molta diferència entre la sensació que tens quan guanyes o quan perds. Dimecres tenim un altre partit importantíssim i hem de mostrar la mateixa actitud i energia que avui. És important perquè les victòries donen confiança”

El millor partit?

“Crec que hem fet altres partits bons, com el primer contra la Real. Hem millorat. En l’aspecte defensiu hem estat millor que en altres partits, compactes, agressius i amb bona pressió. És important per recuperar la pilota, perquè no som un equip de jugar enrere i defensar el resultat.”

L’actuació d’Ansu i les aspiracions

“És veritat que amb Ansu tenim un pla. Avui era el primer partit de titular i hem decidit que jugués una hora. De mica en mica, pot estar millor físicament i ser tan important com ja ha demostrat. És un jugador diferent i és important tenir-lo. També ha pogut entrar Kun. Són jugadors que ens fan falta per tenir més competència i més qualitat a dalt

Ansu i Memphis

“Tots dos poden jugar de 9 o més a la banda. Necessiten llibertat i han demostrat que hi ha bona connexió entre ells. A partir de l’empat, hem jugat millor”

Coutinho

“Ha estat bé. Amb la seva llibertat, hem pogut controlar el partit millor. I ha tingut efectivitat. Ha fet un pas important. Des del primer dia he cregut en Coutinho, i físicament cada cop està millor”

El penal de l’1-1

“Després del partit l’he vist. Es pot dubtar si és penal o no ho és. L’àrbitre l’ha assenyalat, el VAR no hi ha entrat, per tant és penal”

El gol rebut en la primera ocasió

“Hi ha gols en contra en què no es pot fer res. És un rebuig d’un córner. Potser podíem estar més ben situats, però s’ha de destacar el xut de Gayà. Ha estat un gran gol”

Dest d’extrem

“Buscàvem tenir dos jugadors de banda amb molta velocitat i profunditat. Dest hi ha jugat molt a l’Ajax. Té un contra un, és ràpid i sap defensar. Ha fet molt bon partit”

El públic

“S’ha de destacar l’actitud dels que han vingut. Tant de bo dimecres en vinguin més. Els 47.000 que hi eren avui han estat fenomenal i ens han ajudat a remuntar. És el camí. Sabem que ens hem de guanyar el públic per actitud, per joc i per resultats.

Bordalás, indignat

L’entrenador del València s’ha queixat del penal que Gil Manzano ha assenyalat i que ha significat l’1-1 del Barça. “No ha estat penal, ho he pogut comprovar. És una jugada determinant i m’estranya que, amb el VAR, no s’hagi rectificat”, ha assegurat José Bordalás. “Estem indignats”, ha afegit l’exentrenador del Getafe. També ha explicat que “no es pot dubtar” del potencial del Barça: “Ha tingut problemes amb lesions, però té una gran plantilla i competirà amb els millors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)