Barça

Un referèndum condicionat

Compromís. Laporta farà un referèndum per l’Espai Barça si els compromissaris li aproven que comenci a buscar el finançament

Joan Laporta va anunciar que hi haurà un nou referèndum sobre l’Espai Barça entre tots els socis del FC Barcelona, però que aquest està condicionat que en l’assemblea de compromissaris de dissabte, que finalment es farà en una carpa al costat del Palau Blaugrana, aquests l’autoritzin a començar la recerca dels 1.500 milions per finançar el projecte. El president del Barça no vol perdre temps en aquest assumpte perquè considera que ja se n’ha perdut massa en els últims anys i que els competidors han passat al davant. “Si diuen que sí, haurà de ser ratificat per tots els socis i sòcies en un referèndum”, recalca en un vídeo penjat a les xarxes socials.

El president també va aprofitar per animar l’afició a omplir el Camp Nou en els dos pròxims partits, contra el Dinamo de Kíev i el Real Madrid. “Necessitem el vostre escalf, veniu a animar l’equip, els jugadors necessiten els vostres crits d’ànim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)