Barça

Agüero: “Hem de guanyar sí o sí. Si no guanyem estem gairebé fora”

Sergio Agüero parla abans del partit de demà contra el Dínamo de Kiev

El Kun Agüero ha parlat aquest migdia en la roda de premsa prèvia al partit que demà juga el Barça contra el Dínamo de Kiev

Jugar al Barça

“Sempre em va tocar a l’altre costat. He jugat en contra del Barça i l’estadi sempre imposa. Ara que estic aquest costat ho estic disfrutant”.

Minuts

“Molt content per poder tornar a jugar a la Champions. Em vaig sentir bé l’altre dia. Va ser una nit maca perquè es va guanyar”. “No m’esperava aquesta rebuda i ara vaig de tornar-ho al camp”.

Transcendència del partit contra el Dínamo

“Hem de guanyar sí o sí. Si no guanyem estem casi fora, així que estem en confiança”.

Xifra de gols?

“Mai m’he posat xifres golejadores. M’he acostumat a ser segon davanter, al City em vaig acostumar a ser un 9 i mai em vaig proposar objectius sinó acabar la tempirada de la millor manera, si és amb gols millor, òbviament. Però l’objectiu és poder estar bé durant la temporada, jugar partits i guanyar títols”.

El primer gol

“No tinc res pensat. El gol arribarà sol. Mentre més hi penses en el gol, pitjor és. Penso en a veure si tinc minuts i en guanyar el partit”.

Messi

“És un tema passat. Òbviament en aquell moment a tots ens va agafar de sorpresa. A ells se’l veu molt bé, està disfrutant i com a amic, el què vull és que pugui disfrutar.

Titular?

“Intento entrenar bé i això és decisió del tècnic. Quan fas bé les coses bé, tens més opcions de ser titular. Hi ha molt bons jugadors, s’ha de respectar i el lloc es guanya estan bé físicament i podent fer be les coses als partits”.

El dorsal 19

“Va ser una decisió d’entrada quan vaig fitxar. Agafar el número 19, era un número que havia fet servir a la selecció. La 10 en aquell moment la portava Messi i quan m’ho van dir jo ja havia agafat aquest número”.

Ansu Fati

“A Ansu li queda bé el 10. Té molt de talent. És jove, se l’ha d’ajudar a que segueixi creixent. Com a veterà estem per ajudar-lo i que estigui el més còmode possible sobre la gespa. Son aquests talents que no surten sovint i s’ha d’aprofitar perquè el tenim nosaltres.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)