Barça

Una assignatura pendent

Kun Agüero. El davanter argentí torna a la Champions League, l’únic títol que no ha guanyat pel que fa a clubs. Els seus últims minuts en la competició europea van ser el mes de maig passat, en la final que el Manchester City va perdre contra el Chelsea

Dret, amb les mans a la cintura, immòbil, entre llàgrimes, desconsolat sobre la gespa de l’estadi Do Dragão de Porto. Aquesta és l’última imatge del Kun Aguero en la Champions League. Era la final entre el Manchester City i el Chelsea, disputada el 29 de maig passat en què els blues es van imposar (0-1), en l’últim partit del davanter argentí amb els sky blue després de deu anys defensant-ne la samarreta. Del City en va marxar sent una llegenda, amb 15 trofeus en el palmarès –5 lligues, 1 copa, 3 supercopes i 6 copes de la lliga– i amb 258 gols marcats, que el fan ser el màxim golejador històric de l’entitat, però no va aconseguir transcendir mai en la màxima competició europea. I és que l’orelluda és una espina per al Kun, un títol que no té i que és l’únic que li queda pel que fa a clubs, a més del mundial de clubs que hi va lligat, ja que amb l’Atlético va guanyar l’Europa League i la supercopa d’Europa. “Estic molt content per poder tornar a jugar en la Champions”, afirma el futbolista, que va parlar ahir després de debutar diumenge amb el Barça i que podria tornar a tenir minuts aquesta tarda contra el Dinamo de Kíev en un matx transcendental. “Hem de guanyar sí o sí. Si no guanyem estem gairebé fora”, rebla el Kun, que aquest curs no milita en cap dels favorits, la qual cosa dificulta el repte de ser campió per primera vegada i, encara més, estant en una situació límit.

Tot i això, i sense el seu amic Leo Messi, amb qui esperava jugar, Agüero està content com a blaugrana. “Ho estic disfrutant”, assegura l’argentí, ovacionat i esperonat per l’afició a crit de “Kun, Kun, Kun” en els cinc minuts que va jugar contra el València. “No m’esperava aquesta rebuda del Camp Nou i ara haig de tornar-ho”, indica l’atacant de 33 anys, de qui els seus millors anys de futbol han passat ja irremeiablement, però sobre el qual hi ha dipositades altes expectatives, ja que és un jugador especial, de talent i amb gol, que hauria d’aportar a aquest Barça. “Tampoc tan veterà...”, diu entre riures, sempre bromista, quan se li pregunta per la seva edat i pels gols que pot fer. “El gol arribarà sol. Mentre més penses en el gol, pitjor és”, expressa. “Mai m’he posat xifres golejadores. L’objectiu és poder estar bé durant la temporada, jugar partits i guanyar títols”, afirma Agüero a les portes de retrobar-se amb la Champions.

Estic molt content de poder tornar a jugar en la Champions. Hem de guanyar; si no, estem gairebé fora
Sergio ‘Kun’ Agüero
DAVANTER DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)