Barça

El juvenil A suma un punt contra el Dinamo (0-0)

Youth League. Els blaugrana han empatat a zero contra el líder del grup E i es queden amb 4 punts de 9 possibles

Empat sense gols del juvenil A del Barça contra el Dinamo de Kíev al Johan, en aquesta tercera jornada de la Youth League.

L’equip d’Òscar López rebia avui el líder del grup, un Dinamo que fins ara havia golejat en els seus dos partits anteriors contra el Benfica i el Bayern de Munic. El Barça ha estat capaç de sumar un punt i se situa amb 4 punts de 9 possibles.

El Barça ha dominat en moltes fases del partit però ha estat incapaç de superar Neshcheret, que la temporada passada va jugar contra el Barça al Camp Nou amb el primer equip, per les baixes dels porters titulars del Dinamo. Al minut 30, ha evitat el gol amb una doble intervenció després dels xuts de Víctor Barberá i després Ilias Akhomach.

També el Dinamo ha tingut les seves oportunitats. Molt perillós Samba Diallo en tot el partit. El Dinamo, que es manté líder amb 7 punts, ha estavellat dues pilotes al pal: Popov (26’) i Tsarenko (76’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)