Barça

Llarga vida a Ansu Fati

Renovat. El jove futbolista, present i futur del Barça, firma després del partit l’acord per quedar-se fins al 2027 al Camp Nou

La victòria contra el Dinamo va ser trista, però la nit va deixar un impacte superior en clau blaugrana. Ansu Fati, una de les sorpreses del partit perquè el va començar des de la banqueta –tot i que Ronald Koeman el va fer entrar al descans per un Luuk de Jong negat–, va tenir feina després. No se’n va anar directament cap a casa, sinó que va passar primer per les oficines del Camp Nou. Tocava fer la firma que donés oficialitat a la renovació, que el Barça va anunciar de manera oficial una hora després del partit. Ansu Fati és present i és futur del Barça, que ha aconseguit lligar-lo per cinc temporades més, fins al juny del 2027. El futbolista nascut a Bissau passarà a tenir una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros, la mateixa que Pedri, l’anterior futbolista renovat.

A punt de fer 19 anys, Ansu Fati torna a somriure després d’haver superat un calvari per una lesió que l’ha mantingut inactiu durant uns deu mesos. Amb una eclosió espectacular, va començar a acaparar rècords de precocitat. Ara, ja recuperat, comença a tenir presència continuada i és una de les grans esperances per aixecar el vol del Barça, que li va adjudicar el dorsal 10 que havia deixat orfe Messi. Ansu tornarà a acaparar protagonisme aquest migdia, en l’acte d’escenificació de l’acord.

EN XIFRES

1.000
milions
d’euros de clàusula de rescissió passa a tenir Ansu, com Pedri
5
temporades més
de contracte com a blaugrana, fins al juny del 2027
15
gols
en 47 partits amb el primer equip del Barça, tot i els deu mesos d’inactivitat per lesió
1r
jugador més jove
a marcar en la Champions, a marcar al Camp Nou i a marcar amb el Barça en la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)