Barça

Ansu: “La meva primera opció era el Barça perquè vull triomfar aquí”

Acte de renovació. Ansu Fati assegura que sempre ha volgut quedar-se al Barça i que les negociacions han estat fàcils. Diu que està preparat per afrontar el clàssic

Ansu Fati i el Barça han escenificat avui la renovació del dorsal 10 del Barça fins al 2027. El futbolista de Guinea-Bissau ha entrat somrient a l’Auditori 1899, on ha estat acompanyat per tota la seva família i l’agent Jorge Mendes. També l’han acompanyat Joan Laporta, Rafa Yuste i Mateu Alemany. Mateixa clàusula de 1.000 milions d’euros que Pedri i mateix acte que el de fa uns dies amb el canari. Dues peces clau pel futur d’aquest Barça.

Aquestes han estat les frases més destacades de la roda de premsa d’Ansu:

“Vull agrair al club la confiança dipositada en mi. La meva il·lusió era continuar creixent en aquest club i treballaré dur per aconseguir molts èxits”.

“Estic molt tranquil. La meva família i el club em transmeten aquesta tranquil·litat. No em suposa cap pressió portar el número 10 ni que diguin que soc una estrella. Per a mi tot això és una motivació.”

“Des del primer dia li vaig dir a Jorge Mendes que la meva primera opció era quedar-me al Barça. Ho va entendre a la perfecció i ha estat fàcil. Hem arribat ràpid a un acord amb el club. Jo vull triomfar aquí al Barça.”

“Estic molt agraït al club per aquesta confiança que m’han donat i oferir-me portar el número 10. També els capitans em van donar el consentiment i no és cap pressió portar aquest número. Ningú igualarà tot el que ha fet Leo, això ho hem de tenir clar. Jo vull fer el meu camí.”

“Jugar un clàssic sempre és una motivació. El Madrid és el nostre gran rival. Estic preparat per un gran partit com aquest i l’equip també ho està”.

“La lesió del genoll està totalment oblidada. No tinc cap molèstia i estic content en aquest sentit. Espero que continuï així.”

“Ens entenem molt bé Amb Memphis dins del camp. És una persona magnífica. S’ha intentat adaptar ràpidament des del primer dia que va arribar al club. Jo parlo anglès d’aquella manera i ell parla poc el castellà, però dins del camp parlem el mateix idioma. És un gran jugador.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)