Barça

Koeman: “Guanyar el clàssic ens donaria moltíssima confiança”

Roda de premsa. Ronald Koeman. Prèvia Barça-Madrid

Ronald Koeman viurà demà el seu primer clàssic com entrenador amb públic a la graderia, després dels dos clàssics de la temporada passada a porta tancada. El tècnic neerlandès ha atès aquest matí els mitjans de comunicació en la prèvia del partit i aquestes han estat les seves valoracions:

Com arriba el Barça al clàssic?

“Volem guanyar el clàssic. Arribem al partit després de dues victòries contra el València i el Dinamo, i arribem bé. Volem que la nostra gent gaudeixi. Espero que el camp estigui ple”

El Madrid és el favorit?

“No sé si la gent té desconfiança en l’equip o no. Nosaltres sí tenim confiança. En un clàssic no hi ha favorits, però nosaltres juguem a casa i jo personalment no tinc cap por. És un gran dia per demostrar que tenim un gran equip”

El clàssic és un nou examen per a vostè?

“Guanyar el clàssic ens donaria moltíssima confiança a nivell intern. No considero que sigui un examen, però si és una bona oportunitat per demostrar moltes coses.”

La importància dels tres punts en un partit com aquest

“Sabem que el resultat d’un clàssic ho magnifica tot. Si guanyem tot seran elogis i si perdem tornarem a ser els dolents de la història.”

Quin partit preveu?

“Serà un d’aquells dies on caldrà tenir moltíssima personalitat, tenir molta precisió amb pilota, tenir profunditat i ser efectius de cara a porteria, i sobretot estar molt atents a les seves contres que sabem que ens poden fer mal en aquest tipus de situacions.”

La falta de gol del Barça

“He parlat amb l’equip sobre la falta d’efectivitat. Tots vam coincidir en què contra el Dinamo ens va faltar aquest encert. Esperem estar millor contra el Madrid.”

Jordi Alba

“Jordi Alba va tenir unes molèsties contra el Dinamo, però ha entrenat avui amb normalitat i jugarà.”

Ansu i Vinicius

“Ansu i Vinicius estan en un bon camí, però encara han de demostrar moltíssim. Ansu no jugarà ell sol el clàssic. Tenim clar que pot marcar les diferències, però el clàssic el juga tot l’equip.”

La pressió

“Ser l’entrenador del Barça comporta haver de gestionar la pressió. Com a jugador he guanyat i he perdut un clàssic, i ara vull gaudir del meu primer clàssic com a entrenador amb públic. Em sento recolzat per part del president i del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)