Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

Koeman: “Juguem a casa i no em fa por el Madrid”

Ronald Koeman mai ha guanyat la batalla tàctica a Carlo Ancelotti. Hi ha un doble precedent de la temporada 2002/03 en la Champions, quan el neerlandès entrenava l’Ajax i l’italià dirigia el Milan. Tots dos es van veure les cares en la fase de grups i després en els quarts de final, i en cap d’aquells quatre partits Koeman va guanyar. El balanç: un empat i tres victòries per a un Milan que després d’eliminar l’Ajax i l’Inter acabaria aixecant la Champions a Old Trafford després de guanyar la final contra la Juve en la tanda de penals.

Ara, divuit anys després, Koeman i Ancelotti tornaran a trobar-se en els seus camins. Ronald va perdre els dos clàssics de la temporada passada contra Zinédine Zidane (1-3 i 2-1) i ara somia una victòria blaugrana: “No sé si la gent desconfia de l’equip o no. Nosaltres sí que tenim confiança. En un clàssic no hi ha favorits, però nosaltres juguem a casa i a mi, personalment, no em fa por el Real Madrid. És un gran dia per demostrar que tenim un gran equip.” “Guanyar el clàssic ens donaria moltíssima confiança a nivell intern. No considero que sigui un examen, però sí una bona oportunitat per demostrar moltes coses.” “És un d’aquells dies que caldrà tenir moltíssima personalitat, tenir molta precisió amb pilota, tenir profunditat i ser efectius davant de porta, i sobretot estar molt atents a les seves contres, que sabem que ens poden fer mal en aquest tipus de situacions”, va explicar ahir en roda de premsa.

“Sabem que el resultat d’un clàssic ho magnifica tot. Si guanyem, tot seran elogis i si perdem, tornarem a ser els dolents de la història”, assumeix.

OPTIMISTA

Guanyar el clàssic ens donaria molta confiança; és un gran dia per demostrar moltes coses
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)