Barça

Carlo Ancelotti

Entrenador del Real Madrid

Ancelotti: “La por és bona; estar aterrit, no”

Carlo Ancelotti ha guanyat títols a Itàlia, Anglaterra, Espanya, França i Alemanya, però té una assignatura pendent: mai ha guanyat al Camp Nou. En la seva anterior etapa a la banqueta del Real Madrid va perdre el clàssic del 2013 jugat a Barcelona (2-1, Neymar i Alexis; Jesé) i va perdre també el de la temporada següent pel mateix resultat (Mathieu i Suárez; Cristiano). Ara busca un canvi de tendència: “Mai he guanyat al Camp Nou, així que ara és el moment”, va dir ahir.

En al·lusió a les paraules de Koeman referents al fet que no tenia por del Madrid, Ancelotti va fer punta al llapis: “És bo tenir por, perquè, si no, pots arribar a pensar que jugues amb un gat i resulta que t’enfrontes a un lleó. La por és una cosa real. És una bona sensació, i no em refereixo a estar aterrit. Hi ha coses a la vida pitjors que perdre un partit”, considera.

“Un clàssic és un partit especial. La rivalitat és molt gran. La sensació és similar a la d’un Milan-Inter o un Chelsea-Tottenham. Encara és aviat per saber fins on poden arribar Vinícius o Ansu Fati, però el clàssic existeix ara sense Messi, Cristiano i Sergio Ramos, i continuarà existint sense els jugadors d’ara. És un partit molt gran i això ho sabem tots.”

RÈPLICA A KOEMAN

És bo tenir por, perquè, si no, pots arribar a pensar que jugues amb un gat i resulta que és un lleó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)