Barça

Laporta: “No som una productora de televisió”

Els socis compromissaris del FC Barcelona han votat a favor de vendre una participació minoritària de Barça Studios amb 397 vots a favor, 14 en contra i 10 en blanc. Laporta ha recordat que el club no és una productora de televisió i que el millor és associar-se amb empreses del sector que dominin aquest negoci, recalcant que sempre seria una participació minoritària. El president ha explicat que hi ha 17 empreses interessades en adquirir aquest percentatge i que el preu estaria al voltant dels 50 milions d’euros. “Anirà molt bé per l’economia del club.”, ha ressaltat el president.

Laporta ha assegurat que l’empresa que compri aquest percentatge haurà de ser respectuosa amb el català i ha donat unes dades interessants sobre l’idioma propi de Catalunya i el club. “El català és l’idioma oficial del nostre club i les nostres xarxes socials. 266 milions de seguidors reben comunicacions en català de les nostres xarxes socials. 65 canals que tenim oberts a les xarxes un total de 41 utilitzen el català de forma regular. El català serà prioritari dins aquesta unitat de negoci.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)