Barça

El protagonista

Kun Agüero

S’estrena

A un equip tan mancat de gol com aquest Barça de Ronald Koeman, la presència cada cop més forta de Kun Agüero li anirà d’allò més bé per augmentar les xifres golejadores globals, força raquítiques aquesta temporada. El davanter argentí es va estrenar com a golejador blaugrana en el clàssic després de caçar de volea a la perfecció una centrada de Dest des de la banda dreta. La llàstima és que el gol no va servir de res, perquè el va marcar quan ja no hi havia temps per a res més. Podríem dir que va ser anecdòtic, però ben segur que per a Agüero va ser especial, perquè sempre podrà dir que el seu primer gol amb la samarreta del Barça va ser contra l’etern rival, encara que el partit acabés en derrota.

Agüero va entrar al camp en el minut 73 del partit en substitució d’Ansu Fati, que encara no està en plenitud de condicions per completar un matx sencer. Va tenir poc més de 20 minuts sobre la gespa, però no va poder ser gaire participatiu i van passar poques pilotes pels seus peus. El més positiu de tot plegat, però, és que sembla que la seva lesió ja està oblidada i que un cop vagi acumulant minuts i aclimatant-se a l’equip podrà ajudar el Barça amb els gols. Perquè el que sí que va quedar clar és que continua tenint l’olfacte intacte.

Atès el seu passat a l’Atlético, Kun esperava aquest partit amb una motivació especial. Tenia ganes de trencar una vegada per totes la seva mala ratxa contra els madridistes, contra els quals no ha aconseguit guanyar mai en les quinze ocasions en què s’han vist les cares. Amb l’Atlético va disputar onze derbis madrilenys, amb un balanç nefast de vuit derrotes i tres empats, i vestint la samarreta del Manchester City s’havia enfrontat en tres ocasions amb el Real Madrid i tampoc havia pogut aconseguir mai la victòria, amb una derrota i dos empats. Sí que els havia marcat gols, tres amb el conjunt colchonero i dos més amb el City. Ara ja ho ha fet també amb el Barça. Però continua sense poder-los guanyar.

Agüero, en la jugada del gol

7
intervencions
1
rematada
1
pilota recuperada
1
gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)