Barça

Pedri, tres setmanes més de baixa

Frenada en sec en la recuperació de Pedri. Segons informa el diari AS, el jugador avui s’ha sotmès a una ressonància magnètica després que diumenge s’hagués de retirar abans d’hora de l’entrenament al notar unes molèsties. I les proves han confirmat el pitjor. El quàdriceps encara està molt tendre i els metges recomanen rebaixar les cargues de treball i anar més a poc a poc en la seva recuperació.

Segons la informació, Pedri podria estar de baixa tres setmanes més i l’objectiu seria que pogués reaparèixer contra l’Espanyol el 20 de novembre i que arribés ja amb un millor to físic en el transcendental partit contra el Benfica en la Champions. En aquesta ocasió, tothom en el club té molt clar que no es pot córrer cap risc amb el migcampista canari perquè ja va voler tornar massa aviat i va recaure de la seva lesió i és un dels jugadors que més minuts va disputar a l’estiu, amb l’Eurocopa i els Jocs Olímpics a més a més de ser un dels més utilitzats per Koeman en el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)