Barça

Koeman sobre els incidents: “Són gent que volen que saltis per posar-ho a TikTok i guanyar seguidors; és un problema social”

Roda de premsa. Ronald Koeman

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia del Barça-Rayo de demà. El neerlandès ha parlat en profunditat sobre els incidents que va patir l’altre dia després del clàssic sortint del Camp Nou amb el seu vehicle privat.

Els incidents amb alguns aficionats després del clàssic.

“No hi ha solució. És un problema social. Són culers o gent que tenen problemes d’educació, que desconeixen les normes i els valors. L’ambient dins el camp va ser correcte fins i tot amb el 0-2. Són persones que no mereixen que els dediquem gaire atenció. A molts jugadors amb les seves famílies també els va passar. En el meu cas potser va ser més exagerat. Però fins i tot a Carles Puyol li va passar. El club ha de buscar fórmules per tal que això no es torni a repetir. És un problema social que existeix a tot el món.”

Més sobre els incidents.

“No vaig passar por. Vaig pensar durant uns instant si sortir del vehicle, però no hauria estat una bona decisió. Són gent que està gravant amb el mòbil esperant que tu saltis perquè així ho posen a Tik Tok i guanyen seguidors. No m’agrada viure situacions com les de l’altre dia. Prefereixo els aplaudiments lògicament."

Està gaudint com a entrenador del Barça?

“Hi ha coses com a entrenador que no m’agraden lògicament... M’agrada estar amb els jugadors, preparar els partits, disfrutar d’un clàssic encara que el resultat no fos favorable, viure l’ambient del dia del clàssic... Si arriba un dia que deixo de disfrutar, ho deixaré i aniré a jugar a golf.”

Ansu Fati, dubte per a Vallecas

“Ansu va notar unes molèsties que no tenen res a veure amb la lesió, ha entrat en la llista i demà al matí decidirem si viatja o no.”

Ajornat el retorn de Dembélé

“Volem que Ousmane es quedi al Barça. És un jugador amb unes grans qualitats. Si ell no vol renovar, haurem de parlar com a club quina es la millor manera d’afrontar aquesta situació. Confiem que renovi, però si no ho fa haurem de parlar quina estratègia adoptem.”

Moltes lesions

“Estem preocupats perquè tenim moltes lesions. Estem intentant analitzar cada situació puntual. En el cas de Pedri estarà més temps fora del que teníem previst.”

Agüero pot sortir d’inici

“Agüero porta dues setmanes i mitja entrenant molt bé. Ha millorat molt físicament. No està per jugar noranta minuts, però sí està en condicions d’iniciar el partit o jugar tota la segona meitat.”

Sobre el Rayo

“El Rayo és un equip que està fent una gran temporada. Tenim el record de l’any passat en la copa, que també va ser un partit complicat. Hem de guanyar a Vallecas perquè encara no hem guanyat fora de casa i venim de perdre el clàssic.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)