Barça

L’aturada de lliga castiga de valent

Lesió greu. Bruna Vilamala té una ruptura del lligament encreuat del genoll dret que es va fer amb Espanya i l’obligarà a ser operada

Els partits amistosos de les seleccions espanyoles aprofitant l’aturada de la competició a la primera divisió femenina han sortit caríssims per al Barça. Bruna Vilamala es va fer, al començament d’un duel entre Espanya i Portugal sub-23, una lesió al genoll que de seguida va fer molt mala pinta. Les proves que li van fer ahir, un cop va tornar a Barcelona, van confirmar la mala notícia, perquè l’osonenca té una ruptura del lligament encreuat del genoll dret. Bruna, de 19 anys, afrontava la temporada amb projecció i ganes d’anar-se fent un lloc a l’equip de Jonatan Giráldez, però ara s’haurà d’estar uns quants mesos allunyada del terreny de joc. La de Borgonyà està pendent de la data de l’operació. La davantera, que va tancar la temporada passada amb 12 gols en la lliga i un en la copa, n’acumulava tres en l’arrencada d’aquest curs. Havia participat en cinc partits de lliga i en els dos de la Champions League.

Sense tenir ni de bon tros la gravetat de la lesió de Bruna, Mariona Caldentey també ha estat víctima dels partits de la selecció espanyola durant l’aturada de la lliga. La futbolista blaugrana es va lesionar en l’amistós contra el Marroc, previ al de classificació que la selecció espanyola va jugar ahir contra Ucraïna. Les proves fetes a la mallorquina van revelar que té una fissura al quart metatarsià del peu esquerre. Segons va informar el Barça, Mariona estarà de baixa un període d’entre tres i quatre setmanes. El Barça reprèn la competició amb el duel contra el segon classificat de la lliga, la Real Sociedad, diumenge al Johan Cruyff (12h).

TAMBÉ FORA

Mariona, amb una fissura en un dit, estarà de baixa entre tres i quatre setmanes

Golejada amb majoria blaugrana

X.M.

La selecció espanyola femenina va fer un pas més en la classificació cap al mundial del 2023, amb una golejada contundent contra Ucraïna (0-6). És la tercera victòria en tres partits de la fase de la classificació per a les espanyoles, amb una presència contundent de les jugadores del Barça. Fins a vuit futbolistes blaugrana hi havia en l’onze inicial, liderades per Alèxia Putellas, que es va convertir en la jugadora amb més partits a la selecció espanyola (91). Les altres blaugrana titulars eren Paños, Paredes, Pereira, Mapi León, Aitana, Patri Guijarro i Jenni Hermoso.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)