Barça

Koeman: “Els incidents? És un problema social, són gent sense educació”

Koeman. El tècnic lamenta l’escena viscuda el dia del clàssic quan abandonava del Camp Nou i carrega contra els brètols

Ronald Koeman va viure l’altre dia, després del clàssic, un dels capítols més tristos des que és entrenador del Barça. Un grup d’aficionats va assaltar-lo quan abandonava el Camp Nou amb la seva dona, i van insultar-lo i van donar puntades de peu al seu vehicle. El club ràpidament va condemnar públicament els fets i ahir inevitablement el tècnic en va parlar en la roda de premsa. Ronald va ser contundent: “És un problema social. Són culers o gent que tenen problemes d’educació, que desconeixen el significat de les normes i els valors. L’ambient dins el camp va ser correcte fins i tot amb el 0-2. Són persones que no mereixen que els dediquem gaire atenció. A molts jugadors amb les seves famílies també els va passar. En el meu cas potser va ser més exagerat, però fins i tot li va passar a Carles Puyol. El club ha de buscar fórmules per tal que això no es torni a repetir. És un problema social que existeix a tot el món.” “No vaig passar por. Vaig pensar durant uns instants si sortir del vehicle, però no hauria estat una bona decisió. Són gent que està gravant amb el mòbil esperant que tu saltis perquè així ho posen a TikTok i guanyen seguidors.”

“No m’agrada viure situacions com les de l’altre dia. Hi ha coses com a entrenador que no m’agraden, lògicament. M’agrada estar amb els jugadors, preparar els partits, disfrutar d’un clàssic encara que el resultat no fos favorable, viure l’ambient del dia del clàssic... Si arriba un dia que deixo de disfrutar, plegaré i aniré a jugar a golf”, assegura.

Pel que fa al rival d’aquest vespre, Ronald Koeman recorda perfectament les dificultats que va tenir l’equip per superar el Rayo en la copa la temporada passada, quan aleshores militava a segona divisió A, i avisa que no serà cap partit còmode: “El Rayo és un equip que està fent una gran temporada. Tenim el record de l’any passat en la copa, que també va ser un partit complicat. Però també tenim clar que hem de guanyar a Vallecas perquè encara no hem guanyat a fora de casa i acabem de perdre el clàssic.”

Koeman tampoc amaga un cert neguit per tantes lesions: “Estem preocupats perquè estem tenint moltes lesions. Estem intentant analitzar cada situació. En el cas de Pedri estarà més temps fora del que teníem previst.” Sense Pedri ni Frenkie de Jong, Sergi Roberto apunta a l’onze.

RONALD, DISGUSTAT

No m’agrada viure situacions com les de l’altre dia. El dia que ja no gaudeixi entrenant, plegaré i jugaré a golf
Ronald Koeman
No vaig passar por. Són gent que està gravant amb el mòbil esperant que tu saltis perquè així ho posen a TikTok i guanyen seguidors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)