Barça

El Barça torna a fallar i perd a Vallecas amb un gol de Falcao

Els blaugrana continuen sense guanyar lluny del Camp Nou, després de quatre desplaçaments

El Barça ha perdut en la seva visita a Vallecas en un altre partit espantós dels blaugrana. El Rayo, que feia 19 anys que no guanyava contra el Barça, n’ha tingut prou amb un solitari gol de Falcao després d’una greu errada de Busquets.

Després de perdre el clàssic s’esperava avui veure un Barça amb nervi i ganes de reivindicar-se, però no ha estat així. Molt mal inici de partit, on el Rayo ha estat molt superior a nivell d’intensitat.

El Rayo s’ha avançat a la mitja hora de joc després d’una pèrdua gravíssima de Busquets davant de Trejo. El futbolista argentí ha pispat la pilota a Sergio en una zona compromesa i ha activat Falcao amb una passada vertical. Falcao s’ha desempallegat de Piqué i ha definit amb un xut ras i col·locat que ha tocat a la base del pal i ha entrat (30’).

La millor oportunitat del Barça en la primera part ha arribat després d’una bona acció de Memphis per la banda esquerra, però la seva centrada tensa no l’ha aprofitat un Dest que tot sol dins l’àrea petita ha tornat a perdonar un gol clar, com el dia del clàssic.

En el segon temps el Rayo ha baixat la intensitat i el Barça hauria pogut marcar el gol de l’empat més per casualitat que per bon joc.

Després d’una passada filtrada de Jordi Alba, Nico, entrant des de segona línia, ha controlat amb la dreta i ha definit amb l’esquerra ajustat al primer pal, però la pilota ha marxat fora (49’). Després ha estat Agüero qui ho ha provat, però la seva rematada buscant l’angle superior al primer pal també ha marxat desviada (54’).

La gran oportunitat del Barça en tot el partit ha arribat al minut 72. Memphis ha estat empentat per Oscar Valentín dins l’àrea, Mateu Lahoz ha assenyalat penal, però el neerlandès ha fallat des dels onze metres. Dimitrievski li ha endevinat el xut. És el primer penal que falla Memphis amb la samarreta del Barça (havia marcat contra el Llevant i el València).

En el temps afegit el Barça ha tingut encara dues oportunitats clares de gol. En la primera, el Kun Agüero ha rematat de cap al lateral de la xarxa i després ha estat Gavi qui ha perdonat tot sol dins l’àrea en una acció on no ha impactat bé amb la pilota.

Amb aquesta victòria el Rayo continua invicte al seu estadi i el Barça acumula la segona derrota consecutiva en la lliga i continua sense guanyar lluny del Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)