Barça

Ronald Koeman

Tècnic del Barça

“Em sembla increïble haver perdut”

Compungit i frustrat, va aparèixer Ronald Koeman a la sala de premsa de l’estadi de Vallecas. “Em sembla increïble haver perdut”, va dir el tècnic. “No hem perdut per actitud, ni per joc. Hem generat moltes oportunitats però és qüestió de no marcar i no puc dir res més”, va explicar el neerlandès, que va analitzar l’enfrontament. “Ens ha costat entrar en el partit. El Rayo ens ha pressionat molt, no han pogut aguantar i hem estat superiors. Veient les oportunitats de tots dos, el resultat no és just, encara que és el que és i no ho podem canviar”, va indicar.

Qüestionat per la deriva de l’equip, Koeman va expressar que veu la situació reconduïble. “Hi ha molts partits al davant”, va reblar. “Estic preocupat per la nostra efectivitat, però no pel nostre joc. Avui hem creat i hem jugat a un bon nivell”, va concloure.

Iraola: “Toca disfrutar”

El tècnic del Rayo estava exultant després del partit. “Hem de disfrutar, no es guanya el Barça cada dia”, va afirmar. “Sabem de la dificultat d’aquesta mena de partits i estic content per l’esperit de l’equip, que ha fet tot el que tenia a la mà”, va manifestar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)