Barça

Albert Capellas entrenarà el Barça B

Banqueta del filial. Capellas tindrà com a ajudant a Albert Peris i el seu càrrec serà interí fins la tornada de Sergi Barjuan

Oficial. Albert Capellas dirigirà demà el Barça B en la seva visita al camp del Linares. El salt de Sergi Barjuan al primer equip del Barça ha comportat més moviments de fitxes i Capellas, que era l’altre nom que havia sonat per agafar les regnes del Barça mentre el club no tanca la incorporació del substitut de Koeman, assumirà finalment el control del filial. Com en el cas de Sergi, el seu càrrec serà interí fins que Laporta hagi ordenat totes les peces de nou.

Albert Capellas, fins ara adjunt a la direcció del futbol formatiu, tindrà com a ajudant a Albert Peris, tercer entrenador del filial. Felip Ortiz serà l’ajudant de Sergi al primer equip.

Albert Capellas, nascut a Avinyó l’1 d’octubre del 1967, ja va formar part del Barça B entre els anys 1999 i 2003 com a ajudant de Quique Costas. Posteriorment va exercir de coordinador del futbol formatiu del Club fins al 2010, quan va emprendre diverses aventures com a ajudant en banquetes internacionals. Va passar pel Vitesse, pel Maccabi Tel Aviv, el Borussia Dortmund, el Brondby, el Chongqing Dangdai Lifan i en l’última etapa va ser entrenador de la selecció Sub-21 de Dinamarca fins al juny d’aquest 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)