Barça

Xavi: “Quan hem tingut normes, ha anat bé”

Durant la seva presentació com a nou entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha fet especial incidència en tornar a posar ordre a l’equip. Amb ell a la banqueta tornarà l’exigència en el treball diari. Això va quedar clar. “No fa falta ser dur, hi ha normes i s’hauran de complir. Quan he tingut normes hem anat bé i quan no, hem anat malament. No és disciplina, és ordre.”, ha repetit en més d’una ocasió. Xavi reclama excel·lència perquè així entén que ha de ser el Barça. “No val el notable. Hem de ser excel·lents en tot. Cal actitud, esforç, respectar els valors que ens han identificat en els últims anys”.

El tècnic vol començar a parlar ja amb els jugadors per explicar-los la seva idea, que passa per recuperar els trets distintius de l’ADN Barça, com el joc de posició, dominar a través de la pilota, obrir el camp amb extrems i fer una pressió avançada. De fet, molts jugadors ja coneixen el sistema, en especial els que van viure juntament amb ell els millors anys de la història del club. “Molts són amics i tinc relació directe. El pla pels veterans és el mateix que els altres. Són aquests als que pressionaré més. Els hem d’exigir, són els capitans i els hem d’exigir. Els conec, sé de quin peu calcen. Partiran de zero, ningú parteix amb cap avantatge.”.

Xavi ha reclamat davant del president la renovació de Dembélé. “Per mi, a la seva posició i ben treballat pot ser el millor futbolista del món. Té unes condicions espectaculars, per ser un crack mundial. S’ha de lesionar poc i ha de tenir rendiment. Prioritària la seva renovació.”. Precisament, la gran quantitat de lesionats és un tema que el preocupa i que intentarà solucionar ben aviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)