Barça

“És un repte increïble”

Ahir al matí Dani Alves va superar la pertinent revisió mèdica feta a l’hospital de Barcelona i a la ciutat esportiva, i a la tarda ja es va entrenar a les ordres de Xavi. Allà va saludar excompanys com ara Alba o Busquets, que es van reincorporar, o Piqué. El brasiler, en declaracions als mitjans del club, va reconèixer que encara està en xoc pel seu retorn al Barça i que feia molt temps que ho havia estat intentant. “Els somnis es compleixen. Tenia l’esperança de tornar algun dia per seguir ajudant el Barça. Ajudar a fer que sigui el millor club del món, com sempre ha estat.”

Alves sap que arriba en un moment complicat per al club i l’equip i està disposat a pencar de valent per recuperar el Barça que ell va conèixer, on es guanyaven títols i el joc de l’equip era admirat a tot el món. “Hem de rescatar el Barça que tots nosaltres estimem i coneixem. Estem en el Barça i no hi ha marge per equivocar-nos. És un repte increïble que em fascina: lluitar, suar i defensar la samarreta. Em sento un superheroi quan em poso dues camisetes, la del Brasil i la del Barça.” El brasiler espera poder contagiar als seus companys el seu caràcter guanyador i inculcar-los que estan en el Barça, amb tot el que això representa. “Jo vull seguir guanyant, i amb el Barça, millor. La història es pot repetir.”

Alves és un guanyador nat i el fa feliç que pugui continuar acumulant títols en un club que l’ha marcat moltíssim. “La meva trajectòria guanyadora, més del 50% va ser en el Barça. Era inevitable que jo tornés. La grata sorpresa ésque hagi tornat com a jugador. Barcelona és una ciutat que em fascina. S’ha de somiar.” Finalment, ha demanat a l’afició que s’uneixi al voltant de l’equip per anar cap amunt. “La gent ha de venir a animar el Barça, ha de demostrar la força del barcelonisme.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)