Barça

Xou Alves: signa el nou contracte descalç i davant 10.378 culers

Presentació. El brasiler ha aparegut amb xancletes com va fer el 2008, les ha deixat a la banda i ha viscut tot l’acte descalç perquè volia notar la gespa del Camp Nou

Dani Alves ha signat ja el seu nou contracte amb el FC Barcelona. El brasiler ho ha fet amb una posada en escena idèntica a la viscuda amb Xavi Hernández ara fa uns dies, acompanyat de Joan Laporta, en un acte obert al públic i amb la signatura del nou contracte escenificada damunt la gespa del Camp Nou.

Dia feliç per a Alves, que ha viscut un bany de masses, amb 10.378 espectadors a les grades, més que el dia de la presentació de Xavi (9.422). Geni i figura. El brasiler ha aparegut al Camp Nou amb xancletes com va fer el 2 de juliol del 2008 quan va fitxar per primera vegada. Ha deixat les xancletes a la banda, ha entrat al camp descalç i ha signat així el seu nou contracte: “En la vida poden canviar moltes coses, ara estic una mica més guapo, però hi ha coses que no poden canviar i volia tornar a trepitjar aquesta gespa d’aquesta manera”, ha dit.

“Si recordeu bé, l’última vegada que vaig parlar, vaig dir que no sabia quan acabaria aquest somni i per això estic aquí una altra vegada. Sóc un més de vosaltres. Visca el Barça, visca Catalunya i visca la mare que us va parir!”. “El vestidor ara està millor perquè he tornat. Els veterans hem de sumar força amb els joves i això ho hem de fer tots junts. Hem de ser positius”, ha dit abans de la sessió fotogràfica.

Lluirà el dorsal 8 en homenatge a dos mites: “He escollit el número 8 perquè els homenatges cal fer-los en vida: és un homenatge a Hristo i a Iniesta”, assegura.

S’ha vist un Alves desbocat, en estat pur. Animant ell sol la festa davant un públic entregat.

A partir de les 15 h farà la seva primera roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)