Barça

Jordi Alba: “No considero que el canvi de tècnic s’hauria d’haver fet abans”

Jordi Alba coneix perfectament com era Xavi com a jugador i ara l’està descobrint com a entrenador. Defensa que ha arribat amb les idees molt clares i que està ajudant l’equip, com es va veure contra l’Espanyol. Ara bé, també ha volgut fer una defensa de la tasca feta per Koeman, que va guanyar una copa del Rei que ningú s’esperava. De cara a la cita de demà contra el Benfica reconeix que és una final però és optimista. El mateix discurs que Xavi.

Aquestes són les seves frases més destacades.

JUGAR AMB EXTREMS OBERTS: “No canvia res. A mi m’agrada pujar. Vaig veure el partit repetit i vaig fer moltes coses bé. No em canvia res que un jugador estigui obert o es fiqui per dins. És valorar en cada moment i segons el que demani el míster, el resultat i el rival.”.

SÓN SUPERIORS AL BENFICA: “Ho hem de demostrar demà. Crec que vam fer mèrits per guanyar el Benfica i no ens mereixíem el 3-0.”.

LES NORMES DE XAVI: “Les normes no han de canviar res. Cadascú és responsable del que fa. Ens ajudarà a estar més units. Estem molt contents amb l’arribada de Xavi. Sabem què donaria pel club i per als joves ha estat una referència.”.

LA SITUACIÓ A LA CHAMPIONS: “Som conscients que fa tres jornades tot ho vèiem fosc i ara depenem de nosaltres per estar a vuitens. Ho intentarem i demostrarem que podem passar. És la intenció del míster i de tots.”.

COM ÉS XAVI D’ENTRENADOR?: “Com a entrenador a Xavi el conec d’aquesta setmana. Sempre ha viscut el futbol amb molta intensitat. Ha posat molt èmfasi amb els jugadors, sobretot amb els que no jugaven. Suposo que voldria saber l’opinió dels jugadors. És un punt positiu perquè l’equip es torni a enganxar i tornem a creure en nosaltres mateixos. El partit contra l’Espanyol va ser molt bo i és la línia a seguir.”.

S’HA FET TARD EL RELLEU DE KOEMAN: “No considero que el canvi de tècnic s’hauria d’haver fet abans. Vam guanyar una Copa quan ningú no ho pensava. Estic molt agraït i tot l’equip. Ara tenim un nou tècnic perquè el president ho va decidir així. Era l’home que havia de venir, per com coneix la casa. Segur que ens ajudarà.”.

UN ALTRE ÀNIM: “Tinc un respecte enorme. És una motivació. Ajudarà molt els que portem temps al club. És una alegria molt gran i ens ajudarà a créixer a tots. Ja s’ha vist aquesta setmana que el xip de l’equip ha canviat” .

EL DERBI: “Ens va donar molta confiança. Vam merèixer guanyar el partit. És veritat que els darrers quinze-vint minuts vam patir més del compte, però l’equip va sortir molt bé. La confiança és alta i demà és una final.”

L’ESTAT DEL KUN AGÜERO: “No ha de ser agradable ni fàcil. Està animat, és molt positiu. Ens anima més ell a nosaltres. És una cosa que li pertany a ell i haurà de dir ell com està la seva situació”.

EL BENFICA: “Espero un Benfica com el del partit d’anada. És un equip que fa molt bé les contres, però té jugadors de molta qualitat. Joao Mario, Darwin, Grimaldo... saben molt bé a què juguen. Segur que serà un partit molt difícil.”.

PARTIT CLAU I L’AFICIÓ: “Demà és una final. Hem de ser positius. L’ambient és bo i l’actitud és bona. Hem de pensar en positiu i no contemplem altres escenaris. Una final amb la nostra gent i intentar que vingui la gent. Aquest any no surten les coses com volíem i estan molt bé. En moments ens demostren suport i és una motivació extra. Segur que demà estarà molt endollada com els jugadors.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)