Barça

Final de trajecte per al juvenil A

Youth League. L’equip d’Òscar López torna a fallar i certifica la seva eliminació europea

Barça 0 Benfica 3

JUVENIL A:Rafús, Miki Juanola (Arnau Solà, 64’), Almeida, Chadi Riad, Álex Valle, Casadó (Alastuey, 82’), Estanis (Mamadou, 64’), Aleix, Luzzi (Víctor Barberà, 72’), Txus Alba i Fermín (Zacarías, 72’).BENFICA:Soares, Joao Tomé (Ferreira, 86’), Tomás Araújo, Antonio Silva, Rafael Rodrígues, Madeira Fernándes, Costa Santos (João Neto, 80’), Martim Neto, Joao Resende (Silva Semedo, 46’), N’Dour (Neves, 28’) i Da Silva Moreira (Ricardo Marques, 86’).GOLS:0-1 (29’) Martim Neto. 0-2 (49’) Tomás Araujo, de penal. 0-3 (63’) Costa Santos.ÀRBITRE:Jérémie Pignard. T.G.: a Miki Juanola, Estanis, Txus Alba i Neves.

El Barça va començar aquesta Youth League al mes de setembre amb una victòria il·lusionant contra el Bayern de Munic al Johan, i ahir, en aquest mateix escenari, certificava la seva eliminació europea a falta encara d’una jornada per tancar la fase de grups. L’equip d’Òscar López necessitava un miracle en les dues últimes jornades per accedir als vuitens de final, i no es va produir ni el primer. La desfeta a casa contra el Benfica deixa els blaugrana fora d’Europa de bon començament.

Martim Neto va avançar el Benfica amb un autèntic golàs a la mitja hora de partit. Gran xut des d’uns vint-i-cinc metres que va entrar per l’escaire de la porteria defensada per Rafús. Luzzi, després d’una bona acció de Fermín, va estavellar una pilota al pal (36’). Del possible empat es va passar al 0-2, després d’un penal de Casadó a Da Silva, transformat per Tomás Araujo en el temps afegit de la primera part. La sentència va portar la firma de Costa Santos, en un ràpid contraatac.

El Dinamo (13) i el Benfica (12) es jugaran el primer lloc del grup en l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)