Barça

El 19-D, la data del referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça

Espai Barça. Els 110.159 socis amb dret a vot hauran de fer la votació de forma telemàtica

Ja hi ha data per a una de les votacions més transcendentals de la història del Barça. El pròxim dia 19 de desembre, els més de 110.000 socis i sòcies del club amb dret a vot estan citats a participar en el referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça. Per afavorir la participació, aquesta es farà de forma telemàtica.

Després que l’Assemblea de socis i sòcies Compromissaris aprovés el 23 d’octubre donar llum verda a la Junta Directiva per negociar una operació de finançament fins a un màxim de 1.500 milions d’euros per fer realitat l’Espai Barça (405 vots a favor, 21 en contra i 6 en blanc), ara serà tota la massa social del club qui haurà de validar la proposta.

Serà la primera vegada en la història del club que es realitzarà una consulta amb la modalitat telemàtica, sense urnes convencionals. L’acte de votació es celebrarà des de les 9 hores fins a les 21 hores i es podrà dur a terme des del lloc web oficial i a través de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador). El Club habilitarà, per a aquells socis i sòcies que tinguin dificultats per votar de manera telemàtica, o bé que no disposin d’un dispositiu adequat per fer-ho, un espai a les instal·lacions del Club, concretament a l’Auditori 1899 (i/o altres d’addicionals), on s’hi instal·laran dispositius per tal que els socis puguin exercir el seu dret a vot, de manera telemàtica a les instal·lacions del club. Addicionalment, s’instal·laran diferents Punts d’Informació per resoldre incidències o aclarir dubtes.

Socis amb dret a vot

Per poder exercir el dret a vot, cal complir amb les condicions següents: ser major d’edat i no estar legalment incapacitat, tenir una antiguitat mínima de soci o sòcia d’un any, no tenir suspesa la condició de soci, i estar inclòs al cens electoral vigent, d’acord amb l’article 47è dels Estatuts. Els socis i sòcies amb dret a vot que actualment compleixen aquests requisits són 110.159, dels 142.038 socis que té el Club a dia d’avui.

Des del dia 3 fins al 7 de desembre, ambdós inclosos, els socis podran consultar el cens electoral a través del lloc web oficial. Addicionalment, també es podrà fer la consulta de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista en dies feiners i en horari de dilluns a divendres de 10 a 19 hores. Per tal de poder exercir el dret a vot, els socis i sòcies hauran de figurar inscrits al cens electoral. Aquest cens es tancarà el 7 de desembre.

La votació haurà de ser en sentit afirmatiu, negatiu o en blanc a la pregunta: “Ratifica la decisió de l’Assemblea de Compromissaris d’autoritzar la Junta Directiva perquè realitzi les actuacions necessàries per aconseguir finançament per al projecte Espai Barça per un import que no superi els 1.500 milions d’euros?”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)