Memphis es rescabala

L’atacant neerlandès, erràtic de cara a porteria darrerament, també avui, ha donat la victòria al Barça (1-3) al feu del Vila-real en el minut 88. Coutinho, al 94, transformant un penal que li han fet a ell, ha sentenciat

El Barça ha aconseguit una victòria (1-3) importantíssima al feu del Vila-real. Memphis Depay, que havia fallat clares ocasions, ha estat l’artífex d’una victòria que ha perillat seriosament i que ha acabat produint-se al minut 88 amb el gol de l’atacant neerlandès, el segon dels culers i el que ha decantat la balança.

La primera part ha tingut un tram per a cada equip. L’inicial ha estat pel Barça, que ha dominat, ha sortit sempre bé de la pressió rival i ha tingut quatre ocasions claríssimes per marcar; dues de Memphis a fora i una d’Abde i una altra de Gavi, totes dues al pal.

Amb el pas dels minuts, l’equip dirigit per Xavi ha anat perdent el control i el Vila-real, que ha trobat un filó a la banda dreta blaugrana, en què Eric sortia de zona perseguint a Moi tota l’estona, generant un forat, ha tingut també ocasions per marcar. Danjuma, en dues ocasions, i Pau Torres a la sortida d’un córner no han estat afinats de cara a porteria i el partit ha marxat al descans sense gols.

Ha estat en el segon temps quan han arribat les dianes. El Barça s’ha avançat via Frenkie de Jong, que ha aprofitat un refús del porter Rulli en una rematada de Memphis. No ha estat capaç però el Barça de manar en el partit, el Vila-real ha anat creixent al ritme que l’equip blaugrana es descosia i ha acabat empatant mitjançant Samu Chukwueze. Els groguets han collat al final, però en una jugada aïllada, al final, Memphis ha caçat una pilotada llarga de Ter Stegen per fer el gol de la victòria blaugrana. Coutinho, al minut 94, transformant un penal que li han fet a ell mateix, ha sentenciat