Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“Són tres punts d’or i, tal com estem, aigua beneïda”

Xavi Hernández reconeix que el seu equip ha estat afortunat en la seva visita al camp del Vila-real, però dona molt mèrit i importància als tres punts aconseguits, que suposen la primera victòria fora de casa del Barça aquesta temporada en la lliga. “Hem dominat menys del que preveia, però al final hem trobat el gol amb Memphis. Hem jugat contra un senyor equip i hem defensat bé, però ens han fet el gol en un servei de banda ximple. Són tres punts d’or. De la manera que estem és aigua beneïda. Cal tenir sort. El Vila-real no ha merescut perdre.”

Xavi ha admès que durant fases els castellonencs han estat molt superiors. “Hi ha moments en què el rival et domina. Surten de la pressió alta. Hem intentat ajustar-la, però ho han fet molt bé. Arribaven amb Yeremi Pino i Danjuma, però ens han sotmès. Hem de millorar i dominar més la pilota.” El tècnic ha tornat a elogiar els joves. “Gavi, Nico i Óscar, quan ha sortit, han estat molt bé. Abde? És un talent. És capaç de desbordar. Marxem molt satisfets i feliços.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)