Barça

Messi recull el vuitè Pichichi i felicita el Barça

Reconeixement. L’argentí ja té el guardó que l’acredita com el màxim golejador de la lliga en la temporada 2020/21

Leo Messi ja té a les seves mans el trofeu Pichichi, que l’acredita com el màxim golejador de la lliga durant la temporada 2020/21, en què va marcar 30 gols en 35 partits vestint la samarreta del FC Barcelona. L’ara jugador del PSG ja en té un total de vuit perquè també el va aconseguir en les edicions 2009/10, 2011/12, 2012/13, 2016/17, 2017/18, 2018/19 i 2019/20. És, per tant, el seu cinquè trofeu Pichichi consecutiu. Amb els seus 30 gols va superar Benzema i Gerard Moreno, que en van fer 23.

Messi estava molt satisfet de rebre el premi perquè encara es distancia més de Telmo Zarra, que en va aconseguir sis. “És un autèntic honor formar part de la història de la lliga pel que significa rebre aquest premi per vuitena vegada”. A més, el jugador argentí també s’ha referit a la possibilitat que algú el superi amb el pas del temps. “No sé si mai ho veurem, també era molt complicat igualar Zarra i al final l’he pogut superar. Estic molt feliç i orgullós.”

Malgrat que va marxar aquest estiu al PSG a contracor perquè volia continuar de blaugrana, Messi no s’oblida del Barça i per això va voler felicitar el club el dia que feia 122 anys d’història. “Felicitats, FC Barcelona!”, va escriure en el seu compte d’Instagram. Altres esportistes del club van fer el mateix en les seves respectives xarxes socials.

Neymar, prop de dos mesos de baixa

El PSG va anunciar que Neymar estarà de baixa “de sis a vuit” setmanes, després d’haver-se fet una lesió al turmell esquerre en el partit de diumenge contra el Saint-Étienne, en què el jugador brasiler va haver de sortir en llitera del terreny de joc en el minut 87. El PSG va avançar que les pròximes 72 hores emetrà una altra nota sobre l’evolució de la lesió, segons va detallar en un comunicat. En teoria, no hauria de tenir problemes per arribar i disputar els vuitens de final de la Champions League, per als quals el PSG ja està classificat com a segon de grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)