Barça

Alexia Putellas fa història i guanya la Pilota d’Or

Alexia Putellas segueix fent història. Avui s’ha proclamat guanyadora de la Pilota d’Or en la categoria femenina en la gala celebrada a París, on també competia contra quatre companyes d’equip (Jenni Hermoso, Irene Paredes, Sandra Paños i Lieke Martens) entre d’altres. És la primera jugadora catalana i tercera del món que aconsegueix endur-se aquest reconegut guardó. Només el tenien Megan Rapinoe (2019) i Ada Hegerberg (2018). “Estic molt emocionada. És un moment molt especial, per tenir les meves companyes. Tenir-les aquí, sóc feliç. Vull tenir un reconeixement per totes les companyes. És un premi individual però és un reconeixement col·lectiu. Gràcies també a l’afició i al club, que el destí ha volgut que avui sigui el seu aniversari. Moltes felicitats culers.”, ha dit en el seu discurs, que ha fet en català i castellà. I també menció pel seu pare, que va morir i al que va voler dedicar-li la Pilota d’Or.

La Pilota d’Or guanyada per la capitana del Barça femení és més que merescuda. La temporada passada va ser una peça clau de l’equip entrenat per Lluís Cortés, que es va endur el triplet, i en aquesta, sota les ordres de Jonatan Giráldez, present a la gala, també està rendint a un nivell altíssim. La migcampista de Mollet dirigeix amb mestratge el joc del Barça en cada partit. Té una cama de seda que també li permet presentar una xifra de gols espectaculars malgrat que no és davantera. Marca i assisteix, un autèntic luxe. La temporada passada va fer 26 gols (18 en Lliga Iberdrola, 2 en la Champions, un en la final, 5 en Copa, dos en la final, i un en Supercopa) i 16 assistències (12 en competició lliguera, dos a Europa, i 4 en la copa).

La Pilota d’Or s’ha d’afegir al premi de millor jugadora d’Europa de la UEFA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)