Barça

Pedri suma un nou guardó individual

No hi ha millor teràpia per superar el mal moment que viu per culpa de la seva lesió que anar recollint reconeixements individuals pel seu fantàstic any. Pedri, que fa pocs dies s’enduia el Golden Boy, ahir va guanyar el trofeu Kopa, que l’acredita com el millor jugador menor de 21 anys i que decideixen els 33 guanyadors de la Pilota d’Or que són vius actualment. Es va instaurar el 2018 i l’havien guanyat Mbappé i De Ligt anteriorment.

Amb només 19 anys, Pedri va enlluernar en la seva primera temporada en el Barça i també amb la selecció espanyola. Va formar part de l’onze ideal de l’Eurocopa i va aconseguir la medalla de plata en els Jocs Olímpics de Tòquio. “Fa poc vaig fer 19 anys i la millor manera de celebrar-ho és aquí, amb els millors del món. Ho vull agrair al Barça, gràcies als capitans, a Leo [Messi]. Gràcies al suport de la meva família, i no vull perdre l’ocasió per tenir unes paraules de suport per a La Palma”, va dir.

Entre els altres premiats, Donnaruma es va endur el premi Yashin al millor porter. Lewandowski va guanyar el guardó a millor golejador i el Chelsea, al de millor club del 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)