Barça

Juanjo Brau s’acomiada del FC Barcelona

Amb l’arribada de Xavi Hernández a la banqueta del primer equip del FC Barcelona s’han produït molts canvis en el cos tècnic i en l’àrea mèdica, molt qüestionada per les múltiples lesions de l’equip. La remodelació ha afectat a Juanjo Brau, que era el màxim responsable dels fisioterapeutes i que portava 25 anys treballant en el club, 18 dels quals en el primer equip. Va ser durant molts anys el recuperador de confiança de Leo Messi.

A través d’una carta a Instagram, Juanjo Brau s’ha volgut acomiadar del FC Barcelona.

“Avui acaba una etapa de la meva vida professional que ha durat gairebé 25 anys en què he pogut gaudir de la meva professió, de l’amor al meu club de tota la vida i del món de l’esport que tant m’apassiona. Durant aquests darrers 18 anys, he tingut el privilegi de poder viure una de les èpoques més glorioses d’aquest club, podent oferir personalment i professional una part de mi amb els costos personals que això comportava, sempre intentant donar allò que s’esperava de la meva feina.

He pogut acompanyar el millor jugador de tota la història i he desenvolupat la meva professió juntament amb els millors jugadors del món. Un privilegi i una responsabilitat que sempre vaig voler portar amb mi fins a les darreres conseqüències.

En aquests moments només vull donar les gràcies a una institució que m’ha fet créixer professionalment i que ha donat reconeixement a la meva professió, així com als fisioterapeutes i companys de professió a qui he tingut la sort de poder dirigir durant tants anys. També als companys de la resta de departaments que m’han aportat tants coneixements.

Me’n vaig amb la convicció que no he deixat mai de ser conseqüent amb el que se’m requeria i que mai no vaig deixar de banda el respecte per la nostra professió.

Sento un gran orgull d’haver pogut pertànyer al club que vaig somiar i que em representa.

Només tinc el desig que seguim sent un referent.

Això no és el final… és només un punt i a part”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)