Barça

Els reconeixements no s’acaben

La ressaca. L’endemà de rebre la Pilota d’Or, la Generalitat concedeix la Creu de Sant Jordi a Alèxia Putellas. El Barça, que dissabte torna al Johan Cruyff contra l’Athletic Club (12 h), també prepara actes de celebració

La primera Pilota d’Or catalana no para de rebre reconeixements. La Generalitat va fer ahir l’anunci de les personalitats a les quals distingeix amb la Creu de Sant Jordi, i entre les escollides hi ha Alèxia Putellas. Un honor més per a la futbolista de Mollet del Vallès, que l’endemà de la gala a París tenia a Sevilla, amb la selecció espanyola, un partit de classificació per al mundial contra Escòcia que va acabar amb una golejada cridanera (8-0). Abans de començar el partit a La Cartuja, la futbolista blaugrana va alçar el trofeu de la Pilota d’Or i el va oferir a l’afició. La selecció espanyola, amb nou jugadores blaugrana en l’onze inicial, va obtenir una victòria clau –les escoceses eren a dos punts– per consolidar el primer lloc del grup. Alèxia va marcar el 6-0 i va ser substituïda en el minut 85. Mariona Caldentey va fer un hat-trick, Aitana Bonmatí en va marcar dos i Jenni Hermoso, un altre. Les de Jorge Vilda han guanyat els cinc partits que han disputat, amb un balanç de 43 gols a favor i cap en contra.

Un cop acabada la concentració amb la selecció espanyola, Alèxia i la resta de jugadores blaugrana es reintegraran a l’activitat de l’equip de Jonatan Giráldez, que té la pròxima cita dissabte al migdia al Johan Cruyff (12 h), en el retorn de la lliga de primera divisió contra l’Athletic Club. El Barça prepara algun acte més de reconeixement a l’èxit històric de la seva capitana.

Pau Gasol i la FCN

Entre les 20 personalitats que la Generalitat ha distingit amb la Creu de Sant Jordi, també hi ha Pau Gasol, “per ser un referent del bàsquet i, per extensió, de l’esport català, i per la contribució a la seva internacionalització”. I entre les deu entitats, hi ha la Federació Catalana de Natació, en l’any del seu centenari.

MÉS PREMIATS

La Federació Catalana de Natació i Pau Gasol també reben la Creu de Sant Jordi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)