Barça

Sergi Roberto, entre 3 i 4 mesos fora

Futur incert. El de Reus serà operat a Finlàndia pel mateix metge que Dembélé, i la seva renovació perilla cada dia més

Sergi Roberto serà operat a Finlàndia de la lesió al recte femoral de la cuixa dreta. El futbolista de Reus no ha jugat cap partit oficial amb el Barça des del 27 d’octubre, a Vallecas, en l’últim partit de l’era de Koeman. Des d’aleshores no ha pogut disputar cap minut ni amb Sergi Barjuan ni tampoc ara amb el nou Barça de Xavi, perquè les molèsties han persistit, fins al punt que ara el jugador i els serveis mèdics del club han pres la determinació que la millor solució és passar per la sala d’operacions.

Sergi Roberto serà operat a Turku pel doctor Lasse Lempainen, el mateix especialista que ja va operar Ousmane Dembélé el mes de juny passat, després que el francès es lesionés durant l’Eurocopa amb França.

El club no ha especificat el temps que estarà de baixa Sergi Roberto, però aquest tipus de lesions solen necessitar una recuperació d’uns tres o quatre mesos. Si es compleixen els terminis, Xavi no podrà comptar amb ell fins al mes d’abril.

Aquest no és el primer contratemps que té Sergi Roberto aquesta temporada. Anteriorment ja havia estat de baixa deu dies per una fractura a les costelles i també es va perdre un partit per una gastroenteritis. Ara, el fet d’haver de passar per la sala d’operacions i estar fora dels terrenys de joc durant tants mesos representa un cop anímic duríssim, que segur que incidirà en la seva renovació. El jugador acaba el contracte el 2022 i fa mesos que les negociacions estan aturades, quan tot semblava gairebé fet. Ara, aquest nou escenari ho complica tot encara una mica més.

Roberto ha disputat un total de 12 partits aquesta temporada, dividits en nou compromisos de lliga i tres de Champions. Ha sumat dos gols, contra la Real Sociedad en la primera jornada (4-2) i contra el Getafe en la tercera (2-1), i una assistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)