Barça

Sopar de conjura al restaurant Via Veneto

La plantilla del primer equip del FC Barcelona està celebrant un sopar de conjura al restaurant Via Veneto de Barcelona. L’entrenador Xavi Hernández ha considerat que aquest era un bon moment per unir l’equip al voltant d’una taula tenint en compte que en els propers dies hi ha dos partits molt importants per l’equip. El primer és aquest dissabte contra el Betis al Camp Nou. L’equip necessita els tres punts per seguir escalant en la classificació. I, sobretot, el sopar servirà per passar una bona estona però també per conscienciar a tota la plantilla el que hi ha en joc en el partit del 8 de desembre contra el Bayern de Munic en la Champions. L’equip necessita el triomf per classificar-se pels vuitens.

El sopar ha coincidit amb el dia de retorn a la feina dels futbolistes, que van gaudir de dilluns i dimarts de festa després d’haver aconseguit una important victòria al camp del Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)