Barça

Laporta: “Si Dembélé continua amb nosaltres pot arribar a ser un jugador referent”

Acte de La Marató. El president del Barça confia en la continuïtat del francès

El Barça, l’Espanyol i el Girona lluiran el logo de #LaMaratóTV3 en els seus partits del mes de desembre per col·laborar amb La Marató. Avui el president del Barça, Joan Laporta, el conseller delegat de l’Espanyol, Josep Maria Duran, i el president del Girona, Delfí Geli, han assistit a l’acte de presentació d’aquesta col·laboració.

Laporta ha parlat de Dembélé i Xavi en aquest acte. Sobre Dembélé, ell encara confia en la renovació del francès: “Dembélé és un jugador molt important, pot donar molt més al Barça del que ha donat. Si continua amb nosaltres pot arribar a ser un jugador de referència”.

“Xavi ha portat il·lusió i esperança, la seva manera d’entrenar i les normes que ha posat han estat ben rebudes pel club i els jugadors. Estem amb unes ganes enormes de demostrar que el Barça és un equip de Champions i esperem poder guanyar a Munic. I el partit del Betis també és molt important perquè aspirem a guanyar la lliga”, ha afegit el president blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)