Barça

Homenatge a Pedri i Alèxia en el Barça-Betis

Reconeixement. Tots dos saltaran a la gespa per oferir a tots els culers els dos trofeus guanyats dilluns a París. Serà Hristo Stòitxkov qui farà l’entrega. Alèxia també oferirà la Pilota d’Or al Johan, en els prolegòmens del Barça-Athletic

Pedri i Alèxia Putellas seran els dos grans protagonistes en els prolegòmens del Barça-Betis d’aquest dissabte al Camp Nou (16.15 h). El jugador canari oferirà a l’afició el trofeu Kopa guanyat dilluns a París. Alèxia Putellas també saltarà a la gespa per oferir la Pilota d’Or.

L’acte es dividirà en dues parts. Després de l’escalfament de l’equip, Pedri saltarà a la gespa del Camp Nou per tal d’oferir el Trofeu Kopa als culers. L’exjugador del FC Barcelona Hristo Stóitxkov, que va ser Pilota d’Or l’any 1994, serà l’encarregat de fer al canari l’entrega simbòlica del guardó.

Posteriorment, el búlgar també li entregarà la Pilota d’Or a Alexia, que compartirà el seu premi amb tota l’afició de l’Estadi. També amb les seves companyes, que acompanyaran a la capitana per commemorar l’èxit de la migcampista, però també el del futbol femení blaugrana.

Aquesta serà, doncs, la segona vegada que Alexia ofereixi un reconeixement individual al Camp Nou, després de l’ofrena dels premis a ’Millor Jugadora d’Europa de l’Any’ i ’Millor Migcampista de la Champions League 2020/21’, que li va atorgar la UEFA a finals d’agost.

Alexia també oferirà la seva Pilota d’Or a l’afició de l’Estadi Johan Cruyff, en la prèvia del Barça-Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)