Barça

Constituïda la Junta del referèndum

Espai Barça. L’òrgan que supervisarà el procés del referèndum està format per cinc socis que han estat designats per mitjà d’un sorteig davant de notari

Avui ha quedat constituïda oficialment la Junta de la Consulta del referèndum sobre el finançament de l’Espai Barça que tindrà lloc el diumenge 19 de desembre, un cop els socis assignats per sorteig davant notari han pres possessió del seu càrrec.

L’acte, celebrat a la Sala Roma del Camp Nou, ha estat presidit pel secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells, i ha comptat amb la presencia del Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter, i el directiu de l’Àrea Social, Josep Ignasi Macià.

Com a president de la Junta de la Consulta s’ha escollit Pere Joan Deniel, per ser el soci amb més antiguitat dels que la configuren, i la resta de membres són Albert Gil, Joan Estivill, Santiago Miron i Xènia Armadàs. Com a secretari d’aquesta Junta exerceix Josep Cubells, per la seva condició de secretari de la Junta Directiva.

La Junta està formada per aquests cinc socis del FC Barcelona, que han acceptat el càrrec després que el dilluns passat se celebrés un sorteig davant de notari a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou.

A partir d’ara la funció de la Junta de la Consulta serà la de supervisar el procés de la consulta i vetllar per la seva màxima transparència fins al dia del referèndum, així com conèixer i resoldre les reclamacions que presentin els socis respecte al cens, presidir i controlar l’acte de les votacions amb els objectius de facilitar l’exercici del dret de vot i, finalment, estendre l’acta de les votacions i publicar el resultat de la consulta.

La propera reunió dels membres de la Junta de la Consulta serà el proper divendres 10 de desembre, dia que s’aprovarà el cens definitiu dels participants en aquest referèndum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)