Barça

El club recorda que és imprescindible tenir el codi personal PIN per poder votar a la consulta

Els socis que no coneguin l’actual codi personal, en poden crear un de nou a partir de la pàgina de tràmits online del web del club blaugrana fins al 7 de desembre

Com que la consulta sobre el finançament de l’Espai Barça és amb la modalitat de vot telemàtic, el club ha informat mitjançant un comunicat que és necessàri que cada soci efectuï un procés previ d’actualització de les seves dades personals que figuren al club, abans del 7 de desembre, inclòs. “És imprescindible que les dades que es tinguin enregistrades al club siguin les mateixes dades vigents i utilitzades per cada soci, per tal de garantir el funcionament i la seguretat del procés de votació”, ha informat l’entitat blaugrana en un comunicat en què ha explicat com s’ha de fer:

Accedir amb el codi personal/PIN

Per poder comprovar i actualitzar les dades personals és necessari disposar de la clau de soci (que està en el carnet de soci) i del codi personal Pin.

Aquest codi no està publicat enlloc, i cada soci l’ha de recordar. En cas que no conegui el codi personal, fàcilment es pot aconseguir un nou codi des de la mateixa pàgina de tràmits online.

-Què és el codi personal/PIN:

És una xifra numèrica necessària per entrar a les dades personals de cada soci. Aquest codi no està publicat enlloc, per temes de confidencialitat, i el soci o sòcia l’ha de recordar per poder accedir a la seva àrea.

-Com es pot tenir un nou codi, en cas de no recordar-lo?

A la mateixa pàgina d’entrada a tràmits online es dona la possibilitat de poder generar un nou codi personal. Si s’accedeix a aquesta opció, s’obre un formulari on es demana la clau, el DNI i el correu electrònic del soci que figura al club, i s’envia un cop contestat. (Si l’adreça del correu electrònic no és el que té el club, surt error)

-El nou codi personal el trio jo?

Si. Un cop enviat l’anterior formulari, a la seva adreça de correu electrònic, el soci rebrà un mail amb un enllaç que a l’accedir-hi li apareixerà un darrer formulari on haurà de posar la seva data de naixement i la xifra de quatre números que vol que sigui el seu nou codi Personal/PIN, i que se li demanarà que l’escrigui dues vegades.

A partir d’aquest moment ja podrà utilitzar el nou codi personal que hagi introduït.

Comprovació i actualització de dades

Amb la clau i el codi personal, ja es pot accedir a les dades personals de cada soci i comprovar l’actualització de les dades necessàries per a participar el 19 de desembre a la consulta.

Clau (figura en el carnet de soci)

Codi personal/PIN

Telèfon mòbil

Correu electrònic

Data de naixement

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.