Barça

Expectació al Johan per una cita molt especial

1a divisió femenina. El Barça reprèn la competició contra l’Athletic (12 h) amb totes les entrades venudes i un altre reconeixement a Alèxia

Carregada d’emocions des de la consecució de la Pilota d’Or, Alèxia Putellas viurà avui una altra jornada molt especial. A la tarda, al Camp Nou, oferirà el trofeu a l’afició abans del partit contra el Betis, acompanyada de Pedri amb el trofeu Kopa. Abans, però, Alèxia serà protagonista en el retorn del seu equip a la competició, després d’un parèntesi per compromisos internacionals. El Barça, imparable en la primera divisió femenina, rep l’Athletic Club –cinquè classificat–, en un partit que ha aixecat tanta expectació que el club va anunciar ahir al vespre que havia esgotat les entrades a la venda. L’Alèxia oferirà la Pilota d’Or als aficionats que assisteixin al partit al Johan Cruyff (12 h).

L’endemà de la gala a París, l’Alèxia va tornar a la concentració de la selecció espanyola, a Sevilla. Un cop a Barcelona, les companyes li van preparar una sorpresa per felicitar-la.

Sense Mapi León

El Barça va comunicar que Mapi León és baixa per una cervicobraquiàlgia. L’evolució marcarà el seu retorn a la competició. En canvi, Lieke Martens ha rebut l’alta mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)