Barça

Una victòria de 24 quirats (4-0)

Primera Iberdrola. El Barça goleja l’Athletic amb un doblet de Jenni Hermoso i gols de Clàudia Pina i Aitana Bonmatí, en un partit on Alèxia ha ofert la Pilota d’Or als culers

Enèsima victòria del Barça en aquesta lliga. Aquest Barça és or pur. També Alèxia. La de Mollet del Vallès ha ofert avui davant els culers presents al Johan el trofeu de la Pilota d’Or guanyat dilluns a París. A la tarda repetirà al Camp Nou, acompanyada de la plantilla i també per Pedri, que oferirà el trofeu Kopa abans del Barça-Betis.

El Barça ha golejat contra l’Athletic, en un partit decidit a la segona meitat. Jenni Hermoso, la segona millor futbolista del món segons France Football, ha marcat un doblet. El primer gol ha estat de cap, en el minut 50, després d’una bona centrada de Torrejón. La madrilenya ha repetit en el minut 75, després de trobar-se una pilota morta dins l’àrea per la indesició de la defensa de l’Athletic a l’hora de refusar, en una acció que ha nascut d’un llençament de falta executat per Alèxia.

Aquest segon gol ha donat tranquil·litat al Barça i aquí ha acabat la resistència de l’Athletic. En el minut 87 ha arribat el millor gol del matí, amb una canonada de Clàudia Pina des de la frontal que ha entrat per l’escaire. Ja en el temps afegit, en el minut 92, Aitana Bonmatí ha tancat el marcador amb una acció molt vertical del Barça molt ben resolta per la de Sant Pere de Ribes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)