Barça

Xavi Hernández

Tècnic del Barça

“És massa càstig pel partit que estàvem fent”

Xavi Hernández estava decebut per la seva primera derrota des que es va fer càrrec de l’equip. Va considerar que aquest resultat havia arribat de manera injusta perquè el seu equip havia fer mèrits per, com a mínim, haver sumat algun punt contra el Betis. Això sí, va fer autocrítica per com es va encaixar el gol. “En un contracop no et poden agafar, hem de ser més llestos i contundents. Havíem treballat les transicions del Betis. És massa càstig pel partit que estàvem fent; en la segona part estàvem fent uns bons minuts. Hem de ser el Barça de la segona part.”

El tècnic va acabar amb la mateixa sensació que contra el Vila-real la setmana passada: “Hi ha vegades que guanyes sense merèixer-ho i avui ha estat al revés.” Xavi va insistir que cal “millorar moltes coses” i que toca “assumir la realitat”. I una és l’atac. “Memphis fa desmarcades bones que no trobem, ha d’entendre millor el joc, però tots hem de ser més agressius en atac, igual que ho estem sent en defensa malgrat el gol. El contrari no perdona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)