Barça

El protagonista

Ousmane Dembélé

L’agitador

Xavi creu en el miracle de Munic. Si no no s’entén que deixés Ousmane Dembélé a la banqueta, on també van començar el partit Frenkie de Jong i Gerard Piqué. En un Barça sense gol i amb unes dificultats enormes per generar perill la presència de l’extrem francès és imprescindible. Si que és cert que ha estat molt temps inactiu i que cal anar amb peus de plom amb ell, però la realitat és que contra el Betis tothom esperava que ja pogués sortir des de l’inici després de dos partits fent-ho des de la banqueta.

Però la decisió de Xavi va ser donar una altra oportunitat a Coutinho, que el brasiler va tornar a desaprofitar malgrat que en els primers minuts se’l va veure molt més actiu que en anteriors ocasions. Però va ser un miratge. En el primer temps, l’equip va tenir moltíssimes dificultats per generar ocasions, perquè a partir de tres quarts de camp les idees i la capacitat de desequilibri s’acabaven. L’entrada de Dembélé va sacsejar completament el partit i en aquesta segona meitat el Barça sí que va aconseguir arraconar el Betis a la seva àrea i obligar tota la seva defensa a multiplicar-se per frenar el joc per les bandes blaugrana. Amb la seva entrada, Abde va passar a jugar a l’esquerra. Només d’entrar ja va intentar una rosca que va marxar fora per molt poc. L’equip el buscava constantment perquè sabien que era la gran esperança per obrir la llauna i després del gol del Betis intentar empatar el partit. Dembélé també ho va provar amb dues rematades molt similars que van sortir fora per poc i va servir una bona centrada que a punt va estar d’acabar amb el gol del seu compatriota Lenglet.

Xavi li està donant tracte de jugador especial i referencial i per això el va cuidar pensant en la final de Munic i en cada compareixença pública l’elogia i destaca que per al seu projecte és vital que acabi renovant. Fins i tot el president Joan Laporta va afirmar que el considera millor jugador que Mbappé. La renovació, però, està estancada i l’última reunió no va anar gaire bé. Mentrestant, l’afició, veient les dificultats que té Memphis per encaixar en el joc de l’equip i sense Ansu Fati, també s’aferra a ell. Ahir per intentar aixecar el partit contra el Betis i també de cara a creure en el miracle de Munic, on l’equip es juga el seu futur en la Champions. La dificultat és enorme però si Dembélé ja juga tot el partit i l’equip té un punt de sort i millora les seves estadístiques golejadores, encara queda un bri d’esperança. Ousmane, l’agitador de partits, haurà de desequilibrar més que mai i amb més èxit.

26
intervencions
6
pilotes perdudes
0
pilotes recuperades
4
rematades Dades de Carles Domènech, de La Transmissió d’en Torquemada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)