Barça

Nagelsmann: “Amb Xavi, el Barça torna a pressionar alt”

Julian Nagelsmann si que veu alguns canvis en el Barça de Xavi respecte al que es va enfrontar en el debut a la Champions al Camp Nou, on van guanyar per 0 a 3. I considera que han anat a millor. “Xavi i el seu equip no han tingut gaires entrenaments, però he vist diferències, sí. Amb Xavi defensen més alt. La pressió després de pèrdua també és diferent, molt valenta, molt amunt, com en els temps de Pep. Això per una banda et dóna espais però tens la dificultat per sortir d’aquesta pressió. Veurem com podem atacar la seva pressió.”, ha dit.

El tècnic del Bayern de Munic ha elogiat el conjunt blaugrana malgrat la seva situació en la lliga i també en la Champions. ““Ells tenen un equip fantàstic, amb molta qualitat. És un grup molt jove i ells tenen la pressió de guanyar demà. Això és positiu per al partit, però per a nosaltres no és important deixar fora el Barça de la Champions. El que volem és fer un bon partit”. Creu que bona part dels problemes del Barça es deuen a la greu situació econòmica del club.

Nagelsmann ha confirmat les baixes pel partit de demà de Gnabry, Goretzka, Kimmich, Choupo-Moting, Couisance i Sabitzer, a més de les ja conegudes de Sarr i Stanisic i també ha dit que Neuer, Lewandoswki i Müller seran titulars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)