Barça

Piqué: “Ho veig possible, no parlaria de miracles”

Gerard Piqué va descansar contra el Betis per estar en perfectes condicions en la final de demà contra el Bayern de Munic en la Champions. El central català admet que només els val la victòria i està convençut que el conjunt bavarès, malgrat estar classificat sortirà a guanyar. Piqué té confiança en el Barça i no vol parlar de miracle a Munic malgrat que reconeix que en el duel els hi va la vida.

Aquestes són les seves frases més rellevants de la seva roda de premsa.

ESPERANÇAT: “Hem de mirar el present i el futur. Hi ha coses per tenir il·lusió. No estem en la situació que volíem, però l’equip està fent coses que no teníem. A poc a poc les anem incorporant i fent les coses millor. Estic segur que millorarem. Es veuen coses com la pressió després de pèrdua i recuperar en camp contrari. Són coses necessàries per guanyar títols i partits. El gol acabarà arribant.”.

L’ACTITUD DEL BAYERN: “Coneixent el Bayern li és indiferent que ja estiguin classificats i que juguem sense públic. L’únic que ens val és la victòria i tots dos equips hi anirem. Veurem al final qui surt vencedor.”.

UNA FINAL: “Jo et diria que ens va la vida i ens val la victòria. Ells competiran per anar a guanyar, però és un partit per reafirmar-nos nosaltres mateixos. És cert que els dos darrers partits contra aquest rival no han sortit les coses , però això és cosa del passat. Ja només amb el que ens juguem n’hi ha prou per sortir amb el ganivet entre les dents.”.

CONFIANÇA: “Sí que ho veig possible. Jo no parlaria de miracles. És un partit complicat en un estadi molt difícil. Fa molts anys que el Bayern no perd aquí a la fase de grups. Ens va la vida. És cert que portem pocs gols i ells molts.L’objectiu és mantenir la porteria a zero i no hem de permetre que facin moltes ocasions. Cal anar a buscar-los, que no es trobin còmodes. Si estem més a prop de porteria serà més fàcil. Nosaltres hem de ser sòlids i forts enrere. Crec que el partit ha d’anar en aquesta línia.”.

UNIÓ : “És cert que motius no podem donar gaires pel que hem fet durant l’any, però crec que en aquests moments durs, si un és culer, sent de veritat el club. Demà, guanyant aquí, millora molt la situació i en la Lliga queda moltíssim. En moments com aquests es demostra qui està darrere recolzant.”.

SOBRE LEWANDOWSKI: “Que jugui lluny de l’àrea. Però per això necessitem que tot l’equip jugui fora de l’àrea. Robert és la definició i saber jugar a l’àrea. Robert com a mínim hi participi, millor”

LA DIFERÈNCIA ENTRE EL BARÇA I EL BAYERN DES DEL 2015: “La gestió, tan fàcil com això”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)