Barça

Xavi: “La història està per trencar-la i estem preparats”

Xavi Hernández afronta la seva segona final en la Champions tot just en el seu segon partit en la màxima competició europea dirigint el Barça. En la primera no va poder guanyar el Benfica i aquell empat a zero demà els obliga a fer una proesa a l’Allianz Arena. Els blaugrana mai han guanyat a Munic i el Bayern no perd a casa en un partit de la primera fase des de fa vuit anys. Però Xavi està convençut que el seu equip està preparat per fer història.

Aquestes són les seves frases més destacades d e la seva roda de premsa.

JUGAR L’EUROPA LEAGUE ÉS UN FRACÀS?: “Nosaltres ho intentarem. El que ho intenta i rema fins al final no és un fracàs. Si demà passa, ja ho parlarem. Depenem de nosaltres mateixos i serà difícil, però anirem a guanyar el partit. Al davant tenim un rival molt complicat”.

CONFIANÇA: “Els veig entrenar-se i crec que estem preparats per competir. No és el millor escenari, el camp del Bayern, però nosaltres estem amb moltes ganes. Espero que no ens afectin les últimes derrotes contra el Bayern. La pressió és per a mi. Demà sortirem a ser protagonistes al partit, amb la pilota. Per nosaltres no quedarà, ho intentarem fins al final”.

DISPOSATS A FER HISTÒRIA: “Afrontem el partit amb molta il·lusió i moltes ganes que comenci. Tenim davant un dels pitjors rivals que podíem tenir. És un dels millors clubs del món, però sabem que depenem de nosaltres. Si guanyem estem classificats. No hem guanyat mai a Munic i la història està per trencar-la. Estem amb molta il·lusió per competir amb les nostres armes”.

A PORTA TANCADA: “És una pena que el públic no pugui estar per viure l’ambient. Juguem per a l’afició. Serà molt fred i no li veig cap benefici per a nosaltres. El Bayern no s’hi juga res, però hi haurà jugadors menys habituals que voldran reivindicar-se davant del seu entrenador”.

EL BENFICA-DINAMO: “És evident que, en cas de no guanyar nosaltres, també depenem del Benfica. És més important dependre de nosaltres mateixos”.

SOBRE LEWANDOWSKI: “Si no és el millor és un dels millors. Ha marcat la diferència molts anys. No només fa gols, fa moltes coses bé. És un futbolista top en la seva posició. Haurem de fer un treball defensiu important per treure’l de l’àrea el màxim possible”.

ESPERANÇAT: “Jo estic treballant per guanyar demà i passar a vuitens. Després tenim altres competicions fins a final de temporada, però no podem llençar cap competició. Demà tenim una oportunitat de fer història. Per què no podem guanyar a Munic? Sempre és difícil vaticinar res”.

L’ESTAT DE JORDI ALBA: “Alba té una petita molèstia de l’altre dia, però sembla que està bé. Demà és una final i sap de la importància. Jo sóc positiu que hi pugui ser”.

SOBRE DEMBÉLÉ: “He dit moltes vegades que és un jugador importantíssim per a nosaltres. Ens ha ajudat molt. Jo ho veig feliç i demà ha de ser important, però no només ell. Hem de fer un partit pràcticament perfecte per guanyar a Munic . Depenem de Dembélé però també d’altres jugadors”.

EL PES DEL BARÇA A EUROPA: “El que estem intentant és que el Barça no sigui inferior a cap rival a Europa. Hi ha feina al davant i hem de tenir paciència. La realitat és que demà hem de competir i intentarem guanyar el partit. Després del partit ja analitzarem on estem”.

MIRACLE?: “Demà veurem si és un miracle o no. Després del partit parlem de com hem estat o si el Bayern ens ha fet mal. Jo no ho veig un miracle. El Barça pot guanyar contra qualsevol rival”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)