Barça

Graham, a l’Emirates

Barça. La noruega supera les proves al cor i serà la gran novetat en la visita de demà al camp de l’Arsenal

En una arrencada de temporada brillant després del triplet, el Barça havia tingut alguna taca, com ara la lesió greu de Bruna Vilamala en un amistós de la selecció espanyola sub 23, i un ensurt: el de Caroline Graham Hansen, que fa un mes va haver de frenar després de notar dificultats per respirar en un partit contra la Real Sociedad. El club va informar que la noruega se sotmetria a unes proves diagnòstiques de valoració cardiològica que l’obligaven a deixar la competició. Un mes més tard, però, Graham Hansen serà aquest matí al vol xàrter de l’equip cap a Londres. Les proves han estat satisfactòries, la futbolista s’ha reintegrat a l’activitat i Jonatan Giráldez l’ha inclòs en la convocatòria per al partit de demà contra l’Arsenal, a l’Emirates. Les blaugrana, ja amb la classificació assegurada, volen refermar el primer lloc del grup. Giráldez tindrà les baixes de Mapi León, Oshoala i Andrea Falcón, a més de la de Bruna.

La cita de demà a l’Emirates serà la primera d’una setmana que el Barça tancarà diumenge visitant el Real Madrid, que avui té partit de Champions contra el Breidablik islandès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)